Moteredaktørene, stylistene, bloggerne og influencerne elsker det. Nå åpner det danske motemerket sin fjerde butikk i Norge. 

LES OGSÅ: Her er høydepunktene fra Copenhagen Fashion Week SS17

For et knapt år siden spurte vi fire norske fashionistas om deres forhold til Ganni og om hvorfor de tror det danske motemerket har oppnådd it-status. Selv beskriver sier designer Ditte Reffstrup merket som casual, chic og laid-back.

Nå åpner det danske trendmerket sin fjerde butikk i Norge, nærmere bestemt i Bergen. Ganni har fra før butikker i Hegdehausveien i Oslo, på Sandvika Storsenter i Bærum og i Stavanger. Den nye butikken vil få adresse Strandgaten 21, og åpner dørene i Bjørnegården – en bygård fra 1922 med art deco-preg. Innredningen vil bære preg av det nye designkonseptet med detaljer som blak krom, speillameller, grønn linoleum og grønne fløyelselementer.

“Etter å ha åpnet tre Ganni-butikker i Norge, Hegdehausveien i Oslo, Stavanger og Sandvika Storsenter har vi lenge vært på utkikk etter et perfekt lokale i Bergen. Vi har nå funnet det perfekte i Strandgaten 21, med både sjarm og stil vi ser etter – hvor vi vet vi kan skape den gode atmosfæren”, sier Anett Ringstad Jalland og Jørgen Jalland ved Ganni.

Den nye butikken i Bergen åpner allerede 22.september.

NY BUTIKK: Ganni åpner ny butikk i Bergen, nærmere bestemt i Strandgaten 21. Foto: Ganni.

NY BUTIKK: Ganni åpner ny butikk i Bergen, nærmere bestemt i Strandgaten 21. Foto: Ganni.