Designersamarbeid er i vinden. Nå lanserer stylist, blogger og motepersonlighet Hedda Skoug sitt samarbeid med det danske livsstilsmerket Les Deux. 

LES OGSÅ: Marni gjør designersamarbeid med nettgigant

Samarbeidskolleksjonen har fått navnet Les Deux femme by Hedda Skoug, og kommer i butikk i november. Kolleksjonen skal være både casual, sexy og feminin for kvinner på farten som skal kunne dra rett fra jobb på fest og føle seg like selvsikker på kontoret som hjemme.

“Jeg vet selv hva jeg oftest føler meg vel i, og det er de gode basicsene som man kan mikse med resten av garderoben. Klær som ikke trenger for mye planlegging, men som bare ser fresht, sexy og casual ut på en og samme tid. Jeg synes jenter er finest uten for mye dilldall og jeg elsker den looken hvor man er tilfeldig sexy uten å prøve for hardt. Og selvtilliten heier jeg på, så om man føler seg komfortabel i det man har på seg så øker også selvtillitten,” sier Hedda Skoug om samarbeidet.

Vi tok en prat med Hedda om inspirasjonen bak kolleksjonen, favoritter og the girl next door

Hvordan kom samarbeidet med Les Deux til?

“Det startet med at de fikk masse oppmerksomhet for capsene og genserne sine på min Instagram-profil da de var nyoppstartet. Siden har vi hatt god dialog, og for et par år siden spurte de meg om jeg var interessert i et samarbeid. Jeg liker merket veldig godt, og synes gutta bak er superkule. For meg var det derfor lett å si ja”.

Hvor har du hentet inspirasjon til kolleksjonen?

“Inspirasjonen er hentet fra den typiske the cool girl next door. Det er rett og slett det jeg savner i min egen garderobe i det daglige. En kolleksjon med plagg som alltid funker, og som ikke trenger så mye planlegging for å se kule ut”.

Hva er dine favoritter fra kolleksjonen?

“Mine favoritter er t-skjortene, de oversized skjortene, ullgenserne og cherry-genseren. Nå skal det sies at hele kolleksjonen er satt sammen av mine favorittplagg”.

Hvem er denne kolleksjonen for – hvem er den typiske Les Deux femme by Hedda Skoug-jenta?

“Kolleksjonen passer for de aller fleste. Den består av både basics som hvite skjorter og ullgensere som kan se sofistikerte ut, samtidig som det også er løse t-skjorter og collegegensere for en mer laidback stil. Alle plaggene kan mikses med hverandre og samtidig med resten av garderoben, og kan brukes til alt fra skinnbukser og jeans til kjoler og skjørt – til hverdags og fest”.

160223_les_deux_hedda_110_090 160223_les_deux_hedda_090_065 160223_les_deux_hedda_080_027 160223_les_deux_hedda_070_088 160223_les_deux_hedda_030_230 160223_les_deux_hedda_060_070 160223_les_deux_hedda_020_061 160223_les_deux_hedda_040_121 160223_les_deux_hedda_100_046