London-Los Angeles-baserte Frame har lenge utmerket seg som it-jentenes jeansfavorittnå lanserer de et nytt It-plagg – The Velvet Suit. 

LES OGSÅ: Frame med eksklusiv mini-kolleksjon

Det er ingen hemmelighet at svenskenes design er populært – og Frame er intet unntak. Merket ble etablert i 2012 av de to svenske kompisene Jens Grede og Erik Torstensson i London, som et sideprosjekt i tillegg til deres egentlige jobber. Det er derimot historie, for i løpet av knappe fire år har Frame tatt av og blitt ett av de hotteste jeansmerkene på markedet.

Sist ut til å bli en favoritt blant It-jentene er lanseringen av The Velvet Suit, som er denne sesongens tolkning av den klassiske dressen og er helt i tråd med sesongens store trend – fløyel. Dressen er sett på blant annet It-girls som Victoria’s Secret-modell Romee Stridj, Natasha Poly, Michelle Monaghan, Sofia Black Délia og Poppy Delevingne i tillegg til norske bloggere som Darja Barranik. 

Frame har på kort tid blitt motepersonlighetenes store favoritt – langt utenfor Skandinavias grenser. Under åpningsfesten til deres nye Los Angeles-butikk på det ikoniske LA-hotellet Chateau Marmont, var en rekke modeller og motepersonligheter på plass – blant dem Emily Ratajkowski, Rachel Zoe og Molly Sims som alle sverger til jeansene deres.

IT-PLAGG: Fløyel er høstens hotteste trend. Kanskje ikke så rart da at denne dressen fra Frame er en hit? Foto: Frame.

IT-PLAGG: Fløyel er høstens hotteste trend. Kanskje ikke så rart da at denne dressen fra Frame er en hit? Foto: Frame.