Nike VaporMax for COMME des GARÇONS debuterte første gang under det japanske motehusets SP17-visning. Nå er de første bildene her.

LES OGSÅ: Bli med inn i Oslos nye sportskonsept

Skoen kombinerer CdG-designer Rei Kawakubos modernisme med Nikes egen Air-teknologi. Resultatet er både innovativt og sterkt visuelt, og skal gi deg følelsen av å gå på luft. For der tidligere Air-modeller måtte isoleres med et ekstra gummilag for beskyttelse, tillater nye teknologier å inkorporere Air i det ytre laget av skoen for et mer helhetlig uttrykk.

Det, mener Nike, vil gi flere designere muligheten til å skape nye og helt unike sko, som her hvor Flyknit-upper-modellen er blitt modifisert for å reflektere Kawabukos egen visjon av en slip-on-versjon av Vapormaxen.

Nike VaporMax for COMME des GARÇONS lanserer på nyåret i 2017.

nike_vapormax_for_comme_des_garcons_9_original nike_vapormax_for_comme_des_garcons_7_original nike_vapormax_for_comme_des_garcons_6_original nike_vapormax_for_comme_des_garcons_5_original