Onsdag kveld ble Kenzo x H&M-samarbeidet lansert med moteshow i New York. Se video og bilder her.

LES OGSÅ: Se de første bildene av Jenny Skavlan for Vero Moda

Siden det ble klart hvem som er neste gjestedesigner ut for H&M har Kenzo x H&M-samarbeidet blitt sluppet i små drypp fra de første bildene fra lookbooken, skissene og kampanjebildene.

Onsdag kveld var det offisiell lansering av kolleksjonen med moteshow i New York regissert av mannen bak kampanjen mote- og musikkfotograf Jean-Paul Goude. Showet ble holdt på Pier 36, med både dansere, beatboksere, plystrere og musikere som presenterte kolleksjonen for publikum. Etter showet fortsatte feiringen med en opptreden av rapperen Ice Cube.

– Kvelden var en hyllest til alt det vi elsker med Kenzo x H&M – det var et morsomt, livlig og uventet møte mellom ulike verdener. Det var rett og slett et uforglemmelig show, sier Carol Lim og Humerberto Leon, kreative ledere i Kenzo.

– Lanseringen av Kenzo x H&M var helt spektatulær. Det var fantastisk å se kolleksjonen med alle sine utrolige mønstre og farger og den pulserende energi. Det er en stor ære at Jean-Paul Goude ville regissere showet, og han fant atmosfæren perfekt, sier Ann-Sofie Johannsson, kreativ rådgiver i H&M.

kenzo-x-hm-nyc-event-0040 kenzo-x-hm-nyc-event-0059 kenzo-x-hm-nyc-event-0041 kenzo-x-hm-nyc-event-0062 kenzo-x-hm-nyc-event-0066 kenzo-x-hm-nyc-event-0055 kenzo-x-hm-nyc-event-0053 kenzo-x-hm-nyc-event-0061 kenzo-x-hm-nyc-event-0054 kenzo-x-hm-nyc-event-0068 kenzo-x-hm-nyc-event-0057 kenzo-x-hm-nyc-event-0056 kenzo-x-hm-nyc-event-0064 kenzo-x-hm-nyc-event-0069 kenzo-x-hm-nyc-event-0058 kenzo-x-hm-nyc-event-0060 kenzo-x-hm-nyc-event-0063 kenzo-x-hm-nyc-event-0067 kenzo-x-hm-nyc-event-0102 kenzo-x-hm-nyc-event-group kenzo kenzo-x-hm-nyc-event-ann-sofie-johansson-humberto-leon-ice-cube-carol-lim-0085