Ventetiden er over. Denne uken åpner nomineringen til VIXEN Blog Awards 2016. 

LES OGSÅ: Dette er vinnerne av VIXEN Blog Awards 2015

Også denne gangen kan du nominere dine favorittblogger, få leserne dine til å nominere deg eller nominere din egen blogg i en rekke ulike kategorier. 

Det er som vanlig opp til leserne å nominere sine bloggfavoritter til VIXEN Blog Awards. Basert på disse vil juryen finne frem til semfinalistene før leserne igjen stemmer frem finalistene. Til sist er det juryen som kårer vinnerne som presenteres under prisutdelingen i januar 2017. Unntaket er kategorien Folkets favoritt som er leserbestemt hele veien.

Ettersom det er mange måter å blogge på i 2016 er vi denne gangen forholdsvis kanaluavhengige. Det vil si at du i tillegg til tradisjonelle blogger også kan nominere Youtube-kanaler og Instagram-kontoer til VIXEN Blog Awards 2016. 

Vi leter etter de mest inspirerende, kreative og nyskapende bloggerne innen kategorier som mote, skjønnhet og livsstil, mat, interiør og trening, i tillegg til kategorier som Årets bloggbusiness, Årets Gullpenn og Årets sterke mening. Når nomineringen åpner kan du lese mer om de ulike kategoriene og kriterier.

Merk at i tillegg til kategorispesifikke kriterier vil juryen vurdere hver enkelt blogg etter flere kriterier som brukeropplevelse, herunder førsteinntrykk, design, bilder og tekst både i forhold til kvalitet og opphavsrett, innhold, herunder kvalitet, kvantitet, merking av annonser og SEO, engasjement, herunder respons både fra leserne og bloggeren selv, samt bruk av sosiale medier. Vi anbefaler deg derfor å nomimere de du mener leverer innenfor de kriterier som juryen har lagt til grunn.

Nomineringen til VIXEN Blog Awards 2016 åpner denne uka – følg med på VIXEN.no og i våre sosiale medier for nærmere informasjon om hvordan du kan nominere dine bloggfavoritter. 

Synes du det er lenge å vente til neste VIXEN Blog Awards? Forkort ventetiden med bildene fra VIXEN Blog Awards 2015 her.