VIXEN Blog Awards 2016 er i gang og nomineringen er åpnet. Se hvordan du kan nominere dine favorittbloggere her. 

LES OGSÅ: Dette er vinnerne av VIXEN Blog Awards 2015

Også denne gangen kan du nominere dine favorittblogger, få leserne dine til å nominere deg eller nominere din egen blogg i 12 ulike kategorier. Du kan nominere de bloggene du selv ønsker, men sørg for å velge riktig kategori og les beskrivelsen av de ulike kategoriene nøye. 

Du kan lese mer om de ulike kategoriene og kriteriene her.

Det er som vanlig opp til leserne å nominere sine bloggfavoritter til VIXEN Blog Awards. Du kan nominere til og med 17.november. NB! Vi har utvidet fristen til 24.november! Basert på nomimasjonene fra leserne vil juryen finne frem til semfinalistene før leserne igjen stemmer frem finalistene. Til sist er det juryen som kårer vinnerne som presenteres under prisutdelingen i januar 2017. Unntaket er kategorien Folkets favoritt som er leserbestemt hele veien.

Ettersom det er mange måter å blogge på i 2016 er vi denne gangen forholdsvis kanaluavhengige. Det vil si at du i tillegg til tradisjonelle blogger også kan nominere Youtube-kanaler og Instagram-kontoer til VIXEN Blog Awards 2016. 

Merk at i tillegg til kategorispesifikke kriterier vil juryen vurdere hver enkelt blogg etter flere kriterier som brukeropplevelse, herunder førsteinntrykk, design, bilder og tekst både i forhold til kvalitet og opphavsrett, innhold, herunder kvalitet, kvantitet, merking av annonser og SEO, engasjement, herunder respons både fra leserne og bloggeren selv, samt bruk av sosiale medier.

Vi anbefaler deg derfor å nominere de du mener leverer innenfor følgende kriterier som juryen har lagt til grunn.

Nominer dine favorittbloggere til VIXEN Blog Awards 2016 her:

Navn på influencer/kanal

URL til blogg/podkast/Instagram/YouTube etc.

Nominasjonskategori

Ditt navn

Din e-post

Ved å nominere til VIXEN Influencer Awards samtykker du til at VIXEN kan sende deg nyhetsbrev.