Bloggsamarbeid er i vinden, og nå har turen kommet til en av verdens største motebloggere. Se The Blonde Salads Chiara Ferragnis nyeste designersamarbeid her.

LES OGSÅ: Norsk motemerke på Harper’s toppliste

Italienske Chiara Ferragni står bak bloggen The Blonde Salad, og er en av verdens fremste motebloggere. Også på Instagram er hun blant motebransjens aller mektigste med over 7,1 millioner følgere. Hun er mye på reise, og hennes siste bloggsamarbeid speiler nettopp det. Sammen med Samsonite har motebloggeren nemlig designet en limited edition koffert prydet med ulike fargerike stickers. Kofferten vil kun bli produsert i 100 eksemplarer, og selges eksklusivt via Chiaras egen webshop som ligger under bloggen The Blonde Salad.

Insta-følgerne hennes fikk en smakebit på nyheten allerede for noen uker siden, da hun postet bildet av kofferten med teksten: “Farvel for denne gangen, Milano. Jeg har hatt det bedre enn jeg noensinne kunne ha forestilt meg. Nå er det på tide å dra tilbake til huset mitt i LA med min nye limited editon Samsonite x The Blonde Salad-koffert”.