Nordisk design, 60-, 70- og 90-tallet er stikkord for Biancos AW16-kolleksjon. Vi har valgt ut våre favoritter fra kolleksjonen – som du kan vinne!

Rene, minimalistiske linjer kjennetegner høstens kolleksjon fra Bianco med materialer som teksturert og semsket skinn og en fargepalett består av ulike brente nyanser. Kolleksjonen henter også inspirasjon fra 60- og 70-tallet med western-inspirerte sømmer, snøring og chunky hæler, og 90-tallets popkultur med materiale som neporen, lakkanter og grove såler med riller.

– Kolleksjonen er inspirert av fjerne landskap. Vi har tatt utgangspunkt i minimalistiske linjer kombinert med elementer fra 60-tallet som trompethæler, semi square toe og overknee – som er en av sesongens største tendenser. Vi har brukt materialer som skinn, semsket skinn og nubuck, som har vært viktig for å få oss litt tilbake i tid. De rå materialene og håndverket kombinert med en moderen vri gir en interessant look til kolleksjonen som er både fasjonabel og kommersiell, sier designer Anne Rahbek Petersen ved Bianco til VIXEN.

Vi har valgt ut våre favoritter fra kolleksjonen som du kan vinne. Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å sende oss en mail der du forteller oss hvilken av skoene på bildene under som er din favoritt*. Husk navn, adresse og størrelse. 

*Merk at du ved å delta i denne konkurransen godtar å få tilsendt VIXENs nyhetsbrev.

Bianco