Louis Vuitton vet å hanke inn de største superstjernene, men i deres nye kolleksjon Monogram World Tour er det denne gangen It-byene som står i fokus. 

LES OGSÅ: Se Celine Aagaard i Paris med Louis Vuitton

Med The Monogram World Tour tar Louis Vuitton med seg sine ikoniske monogram-vesker på en reise gjennom noen av verdens heteste storbyer. Paris, Tokyo, Miami og Roma er byene som har fått sine kjennetegn foreviget på Louis Vuittons monogram-vesker. Det er kreativ direktør Nicholas Ghesquière som har designet møtet mellom de klassiske monogram-veskene og stickers fra motemetropolene. Ikoniske modeller som Pégase og Petite Malle har fått en remake – og du velger selv hvilken destinasjon som er din favoritt.   

Det er tydelig at det franske motehuset fra 1854 holder seg aktuelt år etter år. Tidligere i vinter viste de SS17-kolleksjonen med en rekke motepersonligheter og IT-girls tilstede. På første rad var superstjerner, motepersonligheter og influencers som Michelle Williams, Alicia Vikander, Jennifer Connelly, Léa Seydoux, som for tiden fronter motehusets første parfymelansering på over 70 år, Miranda Kerr, Sophie Turner og Karlie Kloss. Tidligere i år ble det også kjent at den svenske skuespilleren Alicia Vikander er motehusets nye muse, noe som gjorde at hun fikk fronte deres cruise-kampanje tidligere i år, mens de lanserte høstkampanjen med Selena Gomez i spissen.

LES OGSÅ: Louis Vuitton lanserer parfyme

Louis Vuitton Monogram World Tour Paris VixenLouis Vuitton Monogram World Tour Rome Vixen Louis Vuitton Monogram World Tour Tokyo Vixen Louis Vuitton Monogram World Tour Miami VIXEN.no