Redaktørens favoritter er en ny spalte her på VIXEN.no der VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir deler sine favoritter hver uke.

Tidligere i år har hun latt seg inspirere av blant annet den japanske kirsebærblomstringensavnet etter sommerensesongens trendfarge gult og rock’n rollDenne uken er det sesongens makeupfavoritter som står i fokus. 

– Med en ny sesong kommer det også nyheter på makeupfronten. Jeg har samlet noen av mine favoritter akkurat nå.

med-tall

  1. – Denne foundationen fra Chanel er så kremet og myk at den kan minne om et hudpleieprodukt. Perfekt for å jevne ut hudtonen, og gir både fuktighet og glød som varer hele dagen. Chanel Sublimage Le Teint veil. pris kr 1340.
  2. – Ok, så er kanskje ikke denne heeelt ny, men den er uansett en must have denne høsten. 2-i-1 – et hudpleieprodukt og et makeupprodukt som både gir fuktighet og glød. YSL Top Secrets Instant Moisture Glow kr 475.
  3. – Når høsten kommer bytter jeg ut den lette, fargede dagkremen fra i sommer med en litt mer dekkende foundation. Denne fra Clinique føles ut som silke på huden, og legger seg som et tynt slør som skjuler både store porer, fine linjer og rynker. Perfekt for en no makeup makeup. Clinique Superbalanced Silk Makeup SPF15 kr 295.
  4. – Cushion-trenden er superhot, og en av nyhetene denne sesongen er denne cushion-blushen fra Lancôme. Jeg blir glad bare av å se fargen! Lancôme Cushion Subtile Blush kr 395.
  5. – Jeg får aldri nok av røde lepper, spesielt ikke nå når festsesongen nærmer seg. Den nye L’Absolu Rouge fra Lancôme er både modig og iøyenfallende. Et triks fra Lancômes makeupartist Lisa Eldrige er å mikse to nyanser, enten komplementærfarger eller kontraster, for en kul look. Lancôme L’Absolu Rouge kr 310.