Blogger og It-girl Nathalie Helgerud er ambassadør og kampanjemodell for DNA Shoes. VIXEN tok en prat med henne om sesongens skotrender, must haves for partysesongen og skoene hun håper ligger under treet.

Hva er de største trendene på skofronten akkurat nå?

– Ankelstøvletten er og blir the queen of shoes. Den finnes i alle varianter, fasonger, mønstre og farger, og vil fortsette å være the one to have i 2017. Trenden denne sesongen med litt korte bukser og ankellange skjørt passer perfekt med et par ankelstøvletter til. Hælen skal være enten chunky eller spikertynn. Andre must haves  er den spisse pumpsen og platåskoen hvor nettingstrømper eller glittersokker kommer godt frem.

Hva vil vi se i 2017?

– Jeg har troen på maksimalismen, og at den vil vises på skofronten neste sesong. Ankelstøvletten vil dominere sammen med kitten heels med spiss tupp. Jeg har troen på skoene som snakker for seg selv og som gjør hele antrekket – i for eksempel blomsterprint, gull, velour eller zebra. Kanskje vil vi også få se litt mer pastellfarger på bena? Jeg har også troen på tøffeltrenden, og tror Marrakech-inspirerte sko vil dominere motebildet. I tillegg kommer vi til å ha mer fokus på skoen enn vesken som et statement. Det er mye fokus på den minimalistiske trenden i motebildet, noe som fører til at vi vil overgå oss selv litt med det vi har på bena.

Hvilke sko er must haves for festsesongen?

– Den skoen som gjør deg høyere, slankere og mer elegant. Har du en slank kroppsbygning og lange ben anbefaler jeg en kitten heel. Har du ikke så lange ben er en ankelstøvlett og vide bukser et supert triks for å forlenge figuren. Velger du en kort kjole eller et skjørt og ønsker å fremheve lengden på bena er et par pumps med lav skjæring perfekt. Høy skjæring og spesielt remmer rundt ankelen gjør at bena dine ser kortere ut.

Hvilke er dine favoritter fra DNA-kolleksjonen, og hvordan styler du dem?

– De sorte ankelstøvlettene har blitt en bankers sko for meg fordi de passer til absolutt alt i garderoben min. Ellers synes jeg at bootsene med sølvremmer er sinnsykt kule og akkurat passe rocka!

Hvilke sko håper du ligger under treet i år – og hvilke ville du kjøpt til andre?

– Jeg hadde blitt veldig glad i spisse kitten heels til et par ankelbukser. Jeg drømmer om et par i zebraprint, så dersom julenissen hadde overrasket meg med det hadde jeg hoppet av glede. Skulle jeg gitt noen andre et par sko i julegave ville det nok blitt et par ankelstøvletter – det kler absolutt alle kroppsfasonger.

d_16h_nathalieg_3012_019 d_16h_nathalieg_3036_046 d_16h_nathalieg_3031_179 d_16h_nathalieg_3031_042 d_16h_nathalieg_3029_166 d_16h_nathalieg_3029_037 d_16h_nathalieg_3025_097 d_16h_nathalieg_3012_166