Basket Heart fra Puma er sneakersene alle snakker om. Nå kan du vinne ditt eget par!

Den har allerede fått sosiale medier til å koke, og er sett på bena til både motebloggere, redaktører og influencere både her hjemme og internasjonalt. Kanskje ikke så rart, Puma har nemlig fått ny vind i seilene etter at Rihanna tok over som kreativ direktør for sportswear-merket.

Basket Heart er en relansering av klassikeren Basket fra Puma-arkivet, som nå har fått en feminin og glossy finish. Skoen var en hit på 70-tallet, og gjorde basketskoen til en streetstyle-favoritt. Denne gangen er det silkelissene som er den store nyheten, mens skoen kommer i både sort og hvitt skinn.

Vi gir bort et par Puma Basket Heart til to heldige vinnere. Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å sende oss en mail med navn, adresse og skostørrelse*.

*Merk at du ved å delta i denne konkurransen godtar å få tilsendt VIXENs nyhetsbrev. Du kan enkelt melde deg av nyhetsbrevet.