Redaktørens favoritter er en fast spalte her på VIXEN.no der redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir deler sine favoritter hver uke.

idligere i vinter har hun latt seg inspirere av interiørfavoritter i vintermørketmakeup must haves og duftene for ham og henne. Denne gangen er det favoritter på badehylla som gjelder.

– Jeg er så heldig å få teste mange hudpleieprodukter i jobben min, men hver sesong er det noen som skiller seg ut og blir faste innslag på badehylla. Dette er noen av mine hudpleiefavoritter akkurat nå.

Hudpleiefavoritter

HUDPLEIEFAVORITTER: Clarisonic Mia Fit kr 1575 hos KICKS, Tromborg exfoliating skrub mask kr 395 hos KICKS, Nuori Supreme Moisture Maske kr 545 hos Gimle Parfymeri, HR Re-plasty Age Recovery Hand, Neck & Decolette, Ren Flash Hydro Boost kr 549, Armani Prima refreshing make-up fix kr 420. Foto: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

– Clarisonic har virkelig tatt beautybransjen med storm. Nå lanseres en mindre, mer kompakt, hendig og smidig utgave – perfekt i toalettvesken på reise. Jeg har blitt helt avhengig av min!

– Nuori er nytt i Norge signert danske Jasmi Bonnen. Hudpleieserien er basert på ferskhet med aktive bestanddeler og helt uten konserveringsmidler og andre syntetiske tilsetningsstoffer. Min favoritt er futkmasken Supreme Moisture Mask som virker fuktighetsgivende, beroligende og anti-inflammatorisk. Bruk den for en umiddelbar fuktighetsboost eller over natten.

– Om vinteren trenger huden en skikkelig skrubb. Jeg elsker denne peelende masken fra danske Tromborg – den er supereffektiv i tillegg til å være både økologisk og naturlig for en renere, vakrere og glødende hud.

– En av hemmelighetene bak en vakker hud er kanskje ikke fullt så hemmelig, nemlig fukt. Det får jeg med Flash Hydro-Boost fra Ren. Den er en skikkelig fuktighetsbooster som jobber i harmoni med huden. Akkurat det man trenger nå!

– Har du hørt om proxylane? Det er et kraftig molekyl som skal akselerere hudfornyelse og fremme gjenopprettelse av hudbarrieren. Sammen med hyaluronsyre, som du kanskje vet er kjent for sine fuktighetgivende og reparende egenskaper, utgjør den noen av stjerneingrediensene i Helena Rubinsteins Re-Plasty Age Recovery Hand, Neck & Decolette

– Vi har skrevet om Armani Prima tidligere – nemlig som en av sesongens aller største hudpleienyheter. Min favoritt er den forfriskende make-up fix – perfekt å ha med i veska!

– Også Aesops Lucent Facial Concentrate og Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Hydrating Cream var med på listen over sesongens største hudpleienyheter – og det er ikke uten grunn! Denne dynamiske duoen virker både nærende, pleiende, reparerende og fuktighetsgivende – et must på badehylla i vinter.

– Et av sesongens maskemust er denne fra L’Occitane som bidrar til å fjerne urenheter i huden og strammer opp porene. Beriket med eteriske oljer gir den en deilig duft som virker beroligende og balanserende på både kropp og sjel.