Gjenbruk og vintage er i vinden, og det er ingenting bedre enn å finne unike vintageskatter. Vi har samlet de beste klesbytteappene.

prefall_vixen

PREFALL

På Prefall kan du både kjøpe og selge vintage og second hand fra kjente og ukjente fjes. Siden er for alle mote- og vintageelskere, der du kan bla deg gjennom klesskapene til for eksempel Maria Mena og Hege Badendyck. Her kan du både finne designerkupp og gamle skatter til bra priser.

Foto: Skjermbilde/Tise.no

TISE

Gjenbruksappen Tise baserer seg på samme prinsipp som Instagram. Her kan du like og følge klær og selgere, og du opparbeider deg poeng for antall likes og følgere du får. Jenny Skavlan fronter appen, og under Explore kan du finne hennes favoritter og profilerte selgere. Du kan også søke etter hva som er nærmest deg, så du bare er en sykkeltur unna selgeren.

Foto: Skjermbilde/Styleswop.no

STYLESWOP

Dette er appen for deg som ser etter klær til en spesiell anledning, men som du ikke er helt klar for å binde deg. På Styleswop kan du velge blant et stort utvalg garderober og leie plaggene. Her kan du se gjennom brukernes garderober, velge ut plagget du vil låne og avtale å møtes. Et genialt konsept for den som har skapet fullt, men ikke noe å ha på deg.

shpock_vixen

SHPOCK

Shpock er loppisappen der du kan finne alt fra møbler, til kjøkkenutstyr og sykler. Her kan du gjøre et kupp på både retromøbler og kaffemaskin til en god pris. Appen er egentlig fra Østerrike, så pass på at du holder søket ditt innenfor Norge.