Danskene er tilbake! Denne gangen fronter to danske modeller BOSS’ SS17-kampanje. 

Det er ingen tvil om at Danmark er hot. Ikke før kom nyheten om at luksusmotehuset Givenchy har skutt sine lookbookbilder for Pre-Fall 17 i København, fronter nå også to av Danmarks aller største modellnavn, Frederikke Sofie og Victor Nylander, BOSS’ vår- og sommerkampanje.

Helt nye for det tyske motehuset er de imidlertid ikke. Fredrikke Sofie gikk nemlig på catwalken i New York da Jason Wu presenterte sin SS17-kolleksjon under moteuken i fjor høst. Hun er valgt fordi hennes skandinaviske femininitet komplimenterer Victor Nylanders moderne og sofistikerte, maskuline uttrykk, heter det i en pressemelding. 

Kampanjen henter inspirasjon fra den britiske kunstneren David Hackneys Pool series, og er skutt av den franske fotografen Karim Sadli.