Det er ingen tvil om at Skandinavia og kanskje spesielt Danmark er hot om dagen. Nå har det eksklusive franske motehuset Givenchy skutt lookbooken til sin Pre-fall 17-kampanje i den danske hovedstaden. Se bildene her.

LES OGSÅ: Danske toppmodeller fronter BOSS’ SS17

Det er motehusets kreative direktør Riccardo Tisci som har valgt København som sentrum for kampanjen. Givenchy selv beskriver valget slik på sine nettsiderbyens tidløse natur-inspirerte design i futuristiske arkitektoniske omgivelser. Bildene er tatt ved tre ikoniske steder i byen: Konserthallen Vega, Hotel Astoria og den futuristiske, hvite bensinstasjonen designet av Arne Jacobsen.

Modellene i kampanjen er naturligvis tre skandinaviske skjønnheter, nemlig danske Frederikke Sofie, som også fronter BOSS’ ss17-kolleksjon sammen med modellkollega Victor Nylander, den svenske Victoria’s Secret-engelen Elsa Hosk og vår egen Iselin Steiro.