Ansiktsbørster har lenge vært en stor trend på beautyfronten, og det er ingenting som tyder på at det kommer til å blåse over i 2017 – snarere tvert i mot. Det er nemlig fortsatt skjønnhetsproduktet alle snakker om.

Vil du vinne en av FOREOs populære ansiktsbørster? Da bør du følge med på VIXEN i ukene som kommer!

Kanskje henger trenden sammen med en annen stor trend, nemlig det naturlige. Sunn, frisk og vakker hud – som alle vet starter med gode hudpleierutiner og riktige produkter. For det er vel knapt noen hemmelighet at hudpleie skjer i tre trinn, rens, skrubb og fukt, og at alt som gjør det enklere og som sparer oss for tid på badet morgen og kveld blir tatt vel i mot.

Ansiktsbørsten gjør nettopp det – i tillegg til å intensivere og maksimalisere rengjøringen, faktisk opptil seks ganger bedre enn du selv får til med bare fingrene. Men hvilken ansiktsbørste skal du velge?

Det svenske hudpleiemerket FOREO ble grunnlagt i 2013. I dag, tre år senere, finnes de i over 40 land, og har mottatt en rekke priser for sine produkter, blant dem Beauty Tool of the Year i Grazia Spain, Innovation of the year i ELLE Magazine, A’Desgin Awards, ELLE Beauty Awards 2014, Harper’s Bazaar Best of the Best Awards, NYLON Beauty Hit List 2015 og Victoire de la Beauté Awards.

Ansiktsbørstene kommer i en rekke varianter, alle laget i ultrahygiensk, gjenvunnet silikon som er hele 35 ganger mer hygiensk enn nylonbørster ettersom verken smuss eller døde hudceller samler seg i børsten. Ansiktsbørstene fjerner både makeup, skitt og smuss fra huden, og etterlater den ren og myk med en vakker glød.

Slik gjør du

Bruk ansiktsbørsten sammen med din favorittrens eller FOREOs egne renser og vann ett minutt morgen og kveld. Dersom du bruker FOREOs egne renser påfør rensen på tørr hud og væt ansiktsbørsten med vann. Ansiktsbørstene er vanntette og kan brukes i dusjen – da blir det også litt enklere å huske på!

Når du er ferdig å bruke ansiktsbørsen bare vasker du den med såpe og tørker den godt, og den er god som ny! Du behøver heller aldri å bytte ut børstehodet. Det er både miljøvennlig og bedre for lommeboken.

Visste du at FOREO også har ansiktsbørster spesielt utviklet for menn, tannbørster og øyemassasje? Sistnevnte bruker den patenterte T-Sonic-teknologien for å minske synlige alders- og tretthetstegn som poser, mørke ringer, kråketær, fine linjer og rynker og gjør huden rundt øynene både mykere og freshere og gjør den klar for fukt fra øyenkremer og serum. 

TREND: Ansiktsbørster er en stor trend, og blant merkene alle snakker om er svenske FOREO. Deres LUNA 2 (nederst t.h) fjerner makeup, smuss og urenheter og finnes i fire ulike børstehoder for sensitiv hud, normal hud, blandingshud og fet hud. LUNA Play er mindre og mer kompakt – perfekt på reise, mens IRIS er utviklet for å massere området rundt øynene. FOREO får du på H&M, VITA, kicks.no, nelly.no, vita.no, lyko.no, eleven.no og foreo.com. Foto: Leverandøren.