Med over 100 000 stemmer har leserne vært med på å stemme sine favoritter til finalen, og juryen har senere kommet frem til vinnerne som ble presentert under VIXEN Blog Awards 2016 på Grand Hotel torsdag kveld. Hvem som sitter i juryen og hvilket grunnlag de har valgt vinnerne på kan du lese om her.

Marte Bratberg var kveldens host, og det ble delt ut 14 priser i løpet av kvelden. Ettersom det var mange måter å blogge på i 2016 var vi denne gangen forholdsvis kanaluavhengige. Det vil si at i tillegg til tradisjonelle blogger, var også Youtube-kanaler og Instagram-kontoer nominert i VIXEN Blog Awards 2016. Dette var bloggerne som kunne vinne under årets utdeling. Derfor hang årets priser ekstra høyt da vi torsdag kveld kåret vinnerne i kategorier som mote, trend og skjønnhet, mat, interiør og trening i tillegg til kategorier som Årets gullpenn og Årets bloggbusiness og selvfølgelig – Årets blogger.

VIXEN Blog Awards 2016 ble arrangert torsdag kveld på Grand Hotel i Oslo, og vi streamet live direkte fra prisutdelingen. Du kan se alle bildene fra den røde løperen her og alle bildene fra prisutdelingen her.

Vinnerne i VIXEN Blog Awards 2016:

Årets gullpenn

June Holm

Årets moteblogg

Polliani

Årets stjerneskudd

Kona Til

Årets beautyblogg

Emilie Tømmerberg

Årets bloggbusiness

Sophie Elise

Folkets favoritt

Komikerfrue

Årets interiørblogg

Stylizimo

Årets livsstilsblogg

Pappahjerte

Årets matblogg

Foodie Stories by Anders Husa

Årets trenings- og helseblogg

Treningsfrue

Årets blogger

Sophie Elise

Årets sterke mening

Thea Steen

Bonaqua Great Taste Award

Maja Hattvang

Jurypris

StyleConnection