Dere kjenner henne som radio-vert fra morgenshowet på NRJ og senest programleder i Helt ny på 100 minutter, eller kanskje fra Chess-reklamen? Marte Bratberg er et stjerneskudd på underholdningshimmelen, og under VIXEN Blog Awards 2016 er Marte kveldens host. Vi tok en prat med Marte om nerver, forventninger og selvfølgelig blogging. 

Torsdag kveld er det duket for kåringen av fjorårets beste bloggere – her kan du se hvem finalistene er, mens du kan lese hvem juryen er og hvilke kriterier de bedømmer etter her. Og mens vi venter på bilder fra årets utdeling, kan du se hvordan fjorårets fest var her.

Beskriv deg selv med tre ord? 

– Energisk, blid og kosete

Du skal hoste VBA – hvordan føles det? 

– Det er sinnsykt, jeg gleder meg masse!

Hvordan er nervene?

– Nervene er foreløpig under kontroll, men kjenner jeg meg selv rett får jeg blackout rett før jeg skal på scenen og derfor er jeg sykt spent på morgendagen.

Hva er forventningene dine til kvelden? 

– Alt jeg vil er at alle skal kose seg, le av vitsene mine, at jeg får noe juicy sladder fra bloggverden. Også gleder jeg meg til dance-off med Markus Bailey på etterfesten.

Hva er ditt forhold til blogging? 

– Det skjer et par ganger i uken at jeg tar en bloggrunde og ser om det er noe nytt og spennende jeg kan ha gått glipp av. Jeg elsker følelsen av å få et innblikk i andres liv. Jeg er vel for det meste en scroller, som ser mest på bilder av mat og klær.

Hvordan blogger ville du selv vært? 

– Skulle ønske jeg hadde en livsstilsblogg med streetsmart kunnskap jeg kunne dele, fortelle leserne mine om bra reisetips og matopplevelser. Men jeg hadde nok mest sannsynlig endt opp med å skrive om meg selv og min hverdag.

Hvilken blogger håper du på å møte i løpet av kvelden? 😉 

– Håper på å havne i en “bloggsandwich” med Sophie Elise og Caroline Berg Eriksen.