Forrige uke gikk VIXEN Blog Awards 2016 av stabelen på Grand Hotel i Oslo. Med Marte Bratberg som konferansier ble det delt ut priser i hele 14 kategorier, inkludert Bonaquas egen Great Taste Award som gikk til influenceren med ja, nettopp – great taste!

I finalen var MakeupMalin, Marianne Theodorsen, Julies Matblogg, Fanny Andersen og Maja Hattvang. Det var Maja som til slutt gikk av med seieren og et gavekort på Steen&Strøm til en verdi av 10 000 kroner.

– Det var veldig stas å vinne pris etter nesten ti år som blogger, sa Maja da hun mottok prisen på scenen av podcast-personlighet Vegard Harm. 

Bonaqua Great Taste Award går til bloggeren eller influenceren som setter trender fremfor å følge de, og som har sosiale kanaler i vekst eller utvikling. Viktige kriterier for å vinne er blant annet forventningen om at følgerskaren og gjennomslagskraften vil skyte fart i tiden som kommer, i tillegg til egenartet smak innenfor sitt område – rett og slett personen med Great Taste.

– Menneskene vi har valgt å nominere står hver og enkelt for en egenartet smak og stil innenfor sitt spesifikke område, og klarer på sin egen måte å kommunisere noe som er helt unikt. Vi har også tiltro til at alle de nominerte kommer til å utvikle sine kanaler fra der de er i dag og i tiden framover, og gleder oss til den videre utviklingen, sa Ewelina Zawadzka fra Bonaqua da finalistene ble kjent.