Natt til mandag gikk årets viktigste prisutdeling, Oscar-utdelingen, av stabelen i Hollywood, Los Angeles, etterfulgt av den kanskje like viktige etterfesten til Vanity Fair. 

Ruth Negga i Valentino, Sofia Boutella i Chanel Haute Couture – fra visningen alle snakker om, Michelle Williams i Louis Vuitton, Janelle Monae, Nicole Kidman, og Emma Stone var blant Oscar-utdelingen aller best kledde, mens Blanca Blanco stod for nattens store skandale med kombinasjonen høy splitt og uten truse.

Men kanskje like viktig som den røde løperen i forkant av selve showet er etterfesten alle snakker om, nemlig Vanity Fairs Oscar Party.

En av våre favoritter er Rooney Mara som bar en spesialtilpasset kremhvit H&M Conscious Exclusive-kjole laget av bærekraftige materialer. Andre som også imponerte var Janelle Monae, som tidligere på kvelden hadde valgt en spesiallaget Elie Saab kjole, og Diane Kruger som begge var kledd i Alexandre Vauthier for etterfesten. Kruger i en asymmetrisk, drapert minikjole i sølv fra motehusets Spring17-kolleksjon og Monae i Haute Couture – en stroppløs ballkjole med belte i livet og nettingtopp fra Fall16-kolleksjonen. It-girl Alicia Vikander valgte, ikke overraskende, Louis Vuitton – som hun har et samarbeid med. Det gjorde hun også til selve Oscar-utdelingen. For etterfesten hadde hun en spesiallaget grønn blondekjole med sandaler fra det franske motehuset.

I H&M: Rooney Mara valgte H&M under Vanity Fairs Oscar Party. Foto: Etter avtale med H&M.

GIKK FOR GRØNT: Alicia Vikander valgte ikke overraskende Louis Vuitton. Foto: Etter avtale med Louis Vuitton.

SØLV: Diane Kruger i minikjole i sølv fra Alexandre Vauthier. Foto: Etter avtale med Alexandre Vauthier.

DRONNINGA: Janelle Monae i Alexandre Vauthier. Foto: Etter avtale med Alexandre Vauthier.