Vi elsker moteapper, og har for eksempel samlet de beste salg- og loppisappene du bør vite om. Nå skal den finske appen IVALO samle kommende trender og up-and-coming designere. 

LES OGSÅ: Chanel lanserer egen emoji-app

Appen er en slags Tinder for mote og trender, og styres ved å sveipe til høyre eller venstre. Den finske appen samlet i begynnelsen 100 merker, og ble raskt en av Apples favoritter i app store. Viktigst av alt samler og fremmer appen nye og up-and-coming designere.

– IVALOs team har hatt et viktig mål – å oppdage nye fremadstormende designere. Vi startet i en av de nordiske perlene, i vårt hjemland Finland. Finland er kjent for trender som bryter grenser, noe som også blir lagt merke til i utlandet. IVALO har blitt en vital salgskanal for mange unge og lovende motemerker, noe som gjør internasjonalisering enkel og morsom, sier markedssjef i IVALO, Ida Nyrhinen.

Designerne i appen kan utvikle egne kolleksjoner, mens brukerne kan kjøpe produktene direkte i appen. I begynnelsen er det kun finske merker i appen, mens internasjonale merker vil bli en del av tjenesten utover våren.

– IVALOs mål er å være en markedsplass for verdens mest lovende nye motemerker innen 2020, sier daglig leder Matti Lamminsalo.