Daniel Wellington er klokkemerket alle bloggerne snakker om. Nå åpner det svenske merket sin første butikk i Norge. 

For en knapp måned siden slapp Daniel Wellington nyheten om at Kendall Jenner er merkets nye ansikt utad. Samarbeidet kom til i forbindelse med lanseringen av klokken Classic Petite, og Kendall sa selv følgende om samarbeidet i en pressemelding

– Jeg har brukt og elsket Daniel Wellington i lang tid. Classic Petite er stilig og moderne og jeg kan bruke de til alt. Dette er en spennende tid å jobbe med Daniel Wellington og jeg er så glad for å være ansiktet til den nye kolleksjonen. 

Nå har merket åpnet dørene til det som er deres første fysiske butikk i Norge, nærmere bestemt på Karl Johan i Oslo. 

– Vi er stolte over vår nye butikk på Karl Johan i Oslo, og ser frem mot vår fortsatte etablering og utvikling av Daniel Wellington på det norske markedet. Butikken er vår første i Norge, og gir oss mulighet til å møte eksisterende og nye kunder i et personlig og unikt miljø. Vi lanserte nylig en ny klokke, Classic Petite, sammen med Kendall Jenner, noe som gjør timingen for butikken helt perfekt, sier Ola Melin, PR Manager ved Daniel Wellington i en pressemelding.

Se alle bildene fra butikkåpningen her: