Lørdag 3.juni er det klart for årets utgave av H&M Loves Music. Nå er endelig hele programmet her.

LES OGSÅ: Anna of the North får oppmerksomhet i W Magazine

Et av årets mest aktuelle norske programslipp, mener arrangørene selv. Det er nok ikke så langt fra sannheten, for når H&M Loves Music nå offentliggjør hele sitt 2017-program, fremstår heldagsfestivalen som nettopp et av de kanskje viktigste utstillingsvinduene for unge norske artister.

Årets utvalg er bredt innen sjangere som urban, rap, pop og elektronika med artister med både nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt som Dagny, Rytmeklubben, Dårlig Cane, Fanny Andersen og Izabell, for å nevne noen.

“Det er femte året på rad at vi presenterer de beste og mest aktuelle norske artistene, og det er veldig morsomt å konstantere at det har blitt en mer takknemlig oppgave for hvert år. H&M Loves Music Oslo feirer i år 5-årsjubileum, og i løpet av denne perioden har norsk musikk bare blitt bedre og bedre”, sier festivalsjef Vibeke Holann i en pressemelding.

“I år presenterer vi alt fra nasjonale storheter som Dårlig Vane, Kajander og Izabell, til artister med begynnende internasjonalt nedslagsfelt, som Dagny, TRXD og Coucheron. Ekstra morsomt i år synes vi det er at vi har fått med Hkeem, som godt hjulpet av populariteten til SKAM har fått tusenvis av fans over hele verden med en norskspråklig låt”.

Som vanlig samarbeider H&M Loves Music med Musikkfest Oslo som går av stabelen samme dagen. H&M Loves Music-programmet starter kl.14 med åpen utescene på Vulkan ved Mathallen. Kl.20 inviteres publikum inn på Vulkan Arena. Konsertene er gratis og åpent for alle. Merk at kveldsarrangementet har 18 års aldersgrense og har påmelding her.

Se alle artistene som er bekreftet til heldagsfestivalen på plakaten under: