Modell, gründer, designer og en av Norges fremste og mest elskede toppbloggere – er det egentlig noe Camilla Pihl ikke kan? Sannsynligvis ikke. Nå kan VIXEN avsløre at hun også blir Ellos nye samarbeidspartner. 

“Jeg har i flere år klikket hjem varer fra Ellos, så det er ekstra gøy for meg å ha inngått et samarbeid med den svenske giganten og ha blitt deres ambassadør i hele Skandinavia! Det begynte med at jeg elsket Ellos-katalogen da jeg var liten jente. Jeg husker jeg bladde side opp og side ned og krysset av for alt det jeg ønsket meg. Men mye har skjedd siden den gang. I Sverige shopper alle som gale på Ellos. Der vet alle at Ellos nå tilbyr en rekke kjente brand, og de er helt rå på interiør, beauty og elektronikk! Det har vært litt utvikling siden katalogdagene kan du si. Jeg synes Ellos alltid har vært flinke til å utvikle seg selv og sitt brand, og jeg føler meg stolt og glad for å være en del av Ellos-familien og hele deres univers”, sier Camilla i en kommentar til VIXEN.

“Vi gleder oss til å kunne vise frem vårt nye sortiment på Ellos sammen med Camilla, og vi er utrolig stolte over å ha Camilla med på laget. Camilla er trendy og stilsikker, samtidig som hun har en fantastisk utstråling”, skriver Ellos i en pressemelding. Samarbeidet med toppbloggeren skal være forankret i et ønske om å forsterke tilknytningen til det norske og nordiske markedet.