Björn Axén by OBH Nordica er et av Sveriges mest kjente merke innenfor hårpleie, med et stort utvalg styling- og pleieprodukter. Nå kan du vinne tre av Björn Axén Tools besteselgende stylingprodukter. 

OBH Nordica produserer i dag hårstylingsverktøyene Björn Axén Tools. Björn Axén som hair care- og frisørbrand har en lang historie i Sverige, og samarbeidet med OBH Nordica startet først i 2007. Björn Axén er kjent for å ligge i forkant når det gjelder trender i hårbransjen, og redskapene deres er ofte å se i stylingen til photoshoots og motevisninger. Sammen med OBH Nordica har de utviklet en serie stylingverktøy som er blitt favoritter blandt hårstylistene. Under Beauty & Cosmetics Awards i Stockholm i 2017 vant de pris for Årets Stylingverktøy med sin Excellent Pro Hair Dryer, som du nå kan vinne.

– Vi er veldig stolt og glad for å ta imot prisen Årets Stylingverktøy. Vi ser det som et bevis på at produktene våre er av høy kvalitet med attraktivt design. Excellent Pro er en ny generasjon hårfønere utrustet med en børsteløs motor for ekstra sterkt lufttrykk. Denne nye teknologien forkorter tørketiden og tynger ikke håret, sier produktsjef i OBH Nordica, Anna Björnram.

Björn Axén

VINN: Legg igjen en kommentar og du kan vinne disse produktene fra Björn Axén Tools. Foto: OBH Nordica

I samarbeid med OBH Nordica trekker vi tre vinnere av Excellent Pro Hair Dryer, Keratin Touch Straightener og Magic Style Brush til en verdi av 3.500 kroner. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar der du svarer på hvilket firma som står bak Björn Axén Tools. Svaret finner du i denne artikkelen og her

I pakken vi deler ut får du alt du trenger for å skape den ultimate sommerfrisyren. Alle tre produktene har vunnet prestisjefylte skjønnhetspriser som Swedish Beauty & Cosmetics Award.

– Magic Style Brush har lenge vært en bestselger, den vant også Swedish Beauty Award 2014. Dette er på grunn av enkelheten og det fantastiske resultatet. Varmebørsten erstatter rundbørsten og hårføneren, og gir håret volum og fylde.

– Om sommeren vil man gjerne ha en frisyre som krever minimal styling. Det er viktig å beskytte håret med gode produkter og gi håret ekstra fukt. På ferie er det perfekt å ha med et multiverktøy som Keratin Touch Straightener som kan brukes til å temme håret og enten gi beachy krøller eller et rett resultat, avslutt stylingen med saltvannsspray for ordentlig beachfølelse.

Legg igjen en kommentar hvor du svarer på hvilket firma som står bak Björn Axén Tools og du har muligheten til å vinne Excellent Pro Hair Dryer, Keratin Touch Straightener og Magic Style Brush til en verdi av 3500 kroner.