Torsdag 1. juni gikk VIXEN sommerfest av stabelen og motepersonligheter, stylister, kjendiser og influencere var samlet for å feire sommeren. Tilstede var også Oslos eneste mobile fotobuss – Moto-Foto. 

LES OGSÅ: Se alle bildene fra VIXEN sommerfest

Photobooths er i vinden om dagen, og det blir ingen motefest uten bilder. Det nyeste tilskuddet til de populære photoboothene er Moto-Foto sin mobile Volkswagen som kjører til eventet ditt. Fotobussen er det perfekte tilskuddet til festen, om det så er bryllup, produktlanseringer eller andre arrangementer. Logoene på bildene bestemmer du selv, og foto-collagene får du med en gang. Den turkisa Volkswagen-bussen setter ikke minst et vintage-preg på eventet sammen med de printede bildene – det perfekte tilskuddet til sommerfesten med andre ord.

Se bildene fra da Moto-Foto var tilstede i Oslos kanskje fineste hage under VIXEN sommerfest.

Foto: Hanne Erøy/MIO media og Christian Zervos

Moto-Foto VIXEN Sommerfest Moto-Foto VIXEN Sommerfest Moto-Foto VIXEN Sommerfest

Moto-Foto VIXEN Sommerfest Moto-Foto VIXEN Sommerfest Moto-Foto VIXEN Sommerfest