Det Stockholm-baserte merket All Blues tilbyr high-end, unisex smykker. Nå er de endelig i Norge, eksklusivt hos it-butikken YME. 

LES OGSÅ: Er norske Hasla det nye it-smykkemerket?

Det Stockholm-baserte merket startet opp i 2010, og har siden det prydet magasiner og vunnet priser. Det er de svenske designerne Fredrik Nathorst og Jacob Skragge som står bak merket som har gjort seg bemerket også utenfor Skandinavia. Som da de i 2016 lanserte kolleksjonen Marianne eksklusivt i New York Times, og hele kolleksjonen ble utsolgt før lanseringen. Alle smykkene er i sølv eller gullbelagt sølv, og det er ingen tvil om at merket er et friskt pust i moteverden. Kolleksjonene har variert fra Ruined Omelette – inspirert av et egg som falt i bakken da designeren Fredrik laget frokost – til den permanente kolleksjonen Hungry & Fat Snakes.

Deres kreative og nyskapende design gjorde at All Blues vant Designer of the Year i Elle i 2016. Ett år før samarbeidet de med en annen svensk favoritt, Acne Studios, i 2015. Nå er de å få tak i eksklusivt hos it-butikken YME i Oslo. Sjekk bildene fra lanseringen her;

All Blues All Blues All Blues All Blues All Blues All Blues All Blues All Blues All Blues All Blues