Sommeren er her! Og mens vi håper på at det norske været skal få det med seg, kan man jo finne frem den perfekte bikinien enn så lenge. Vi har samlet det fineste badetøyet denne sommeren.

LES OGSÅ: Slik blir SS17 hos kjedebutikkene

Hunkydory

badetøy

Det Stockholm-baserte merket Hunkydory er kjent for sine bohemske plagg med en skandinavisk vri. Nå har de designet sin første badetøy-kolleksjon. Kolleksjonen er utformet til å kunne matche deres signaturplagg som bohem-kjolen og lette strikkegensere. Stikkord for kolleksjonen er duse jordfarger med detaljer som volanger, flettede bånd og utskjæringer.

Monki

MONKI: Kleskjeden er aktuell med sin første kampanje for badetøy, helt uten retusjering. Foto: Nina Andersson Voigt

Vi har tidligere skrevet om Monki sin kampanje for badetøy som hyller naturlige jenter, og badetøyet deres fortjener minst like mye skryt som at kampanjen er uretusjert. I kjent Monki-stil kommer badetøyet i metallisk og print, og ikke minst sommerens heteste farge – rosa.

Hanne Bloch

Hanne Bloch badetøy

Foto: Christian Friis

Danske Hanne Bloch er en favoritt hos flere av de store skandinaviske motebloggerne, i tillegg til magasiner som Eurowoman og Elle. Hun er kjent for luksuriøst design med bruk av sterke farger og statement-materialer, der det eneste skandinaviske hintet ligger i passformen og øyet for detaljer. I motsetning til andre merker som slipper flere kolleksjoner året gjennom, har Hanne Bloch kuttet ned til kun én kolleksjon med begrenset produksjon – som gjør badetøyet enda mer unikt.

GANNI

Ganni badetøy

Ganni er i vinden om dagen og i tillegg til å ha åpnet flagship store i Oslo, har de noe av årets fineste badetøy. Romantiske elementer som volanger og rysjer går igjen også i denne kolleksjonen, men Ganni har tatt steget enda lenger i leopard-trenden og inkorperert det vågale mønsteret også i badetøykolleksjonen. Er leopard litt utenfor komfortsonen din, har de også supersøte print med vintage-vibber. Ikke minst kommer bikiniene i både bredere og smalere versjoner, så du kan velge den som passer din kroppsfasong best.

H&M

Årets sommerkolleksjon fra H&M finner inspirasjon fra safari og eventyrene sommeren har å by på. Sammen med en feminin og sofistikert look er kolleksjonen passende enten du skal til en tropisk jungel eller bare på stranden. Også H&M har hengt seg på badedrakt-trenden, og den bohemske looken går igjen her og. Kaki, hvitt og snøring er sentrale elementer, mens kolleksjonen har flere kaftaner, tunikaer og skjorter til å bruke over badetøyet.

BIK BOK

Etter at de to venninnene Natasha Oakley og Devin Brugman begynte å blogge om bikinier og en avslappende livsstil fra strender rundt om i verden, ble businessen A Bikini A Day en umiddelbar suksess. Jentenes vakre smil og gode humør har dannet grunnlaget for den voksende fanbasen både på Instagram og bloggen og de driver i dag sitt eget bikinimerke. Bik Bok gjentar fjorårets suksess og har igjen samarbeidet med A Bikini A Day-grunnleggerne Natasha Oakley og Devin Brugman – sjekk ut intervjuet vi gjorde med dem da kolleksjonen ble sluppet.