Mens mange kanskje har tatt seg sommerferie, har motebransjen de siste ukene vært opptatt med både Haute Couture-visninger og Men’s Fashion Week. Tirsdag 11. juli er det Boss sin tur til å vise sin herrekolleksjon, og du kan se visningen live fra New York her på VIXEN.

LES OGSÅ: Danske modeller fronter BOSS SS17

Moteredaktører, kjendiser og bloggere er denne uken på plass i motemetropolen New York for å få det siste fra de toneangivende herredesignere. Boss er blant designerne som viser sommerkolleksjonen sin, som også er merkets andre herrekolleksjon under den nye kreative lederen Ingo Wilts. Hans første kolleksjon viste at Wilts er på vei til å ta det tyske merket til en ny og røffere retning, og vi er spent på å se hvor han fører merket videre. I fjor åpnet Boss en 326 kvadratmeter butikk i Oslo, og tidligere denne måneden gjorde Boss Pitti Uomo-comeback i Firenze, der de viste en kombinert dame- og herrekolleksjon.

Tirsdag kveld klokken 19.10 norsk tid viser det tyske merket sin Spring/Summer-kolleksjon for 2018 i New York, og under kan du se hele visningen live.