Enten du tilbringer sommeren i byen eller med sol, strand og vann er det én ting som gjelder, nemlig enkle beautyrutiner som gir en naturlig look. Her er våre favoritt beautyprodukter som gir både ansikt, kropp og hår den perfekte sommergløden. 

LES OGSÅ: 5 hudpleiemerker du bør kjenne til

Biotherm Aquasource Plump & Glow

TIL LEPPENE: Biotherm Aquasource Plump & Glow har en veil. pris på kr 145.

Klassikeren Aquasource fra Biotherm er kjent for sine hydrerende egenskaper – nå også for leppene. Plump & Glow har en dobbeltvirkende formula som skal gi leppene fuktigheten de trenger, og skape en rosaktig farge med glød.

H&M Beauty Limited Edition neglelakk

FARGEFEST: H&M Beauty satser på farger i sin nye limited edition neglelakkolleksjon. Pris kr 49,90 per stk.

Det begynner å bli en stund siden H&M først slapp sin egen skjønnhetslinje H&M Beauty. Blant nyhetene denne sommeren er en neglelakkolleksjon i limited edition farger. Serien består av åtte ulike farger utviklet for å sette prikken over i’en på ethvert sommerantrekk; rosa, rød, gul, grønn og blå. Vår favoritt er rosafargene. Eller gjør som influencerne; lakk neglene i mange forskjellige farger.

Tom Ford The Ultimate Bronzer

STJERNEPRODUKT: The Ultimate Bronzer er nettopp det – den ultimate bronzeren. Fra Tom Fords sommerkolleksjon, veil pris kr 895.

Ingen over og ingen ved siden. Tom Ford vet hvordan man kuraterer (makeup)kolleksjoner, og hans Soleil Color Collection Spring/Summer 2017 er intet unntak.

Inspirasjonen er fjerne, private øyer der sommeren varer hele året og der dagene flyter over i hverandre. Det inkluderer en serie bronzere, highlightere og leppeprodukter.

Stjerneproduktet i kolleksjonen er The Ultimate Bronzer. For som navnet tilsier er det nettopp det – en lett, silkemyk bronzer i flytende pudderform som gir perfekt dekke med både matte og skimrende finisher, selvsagt med Tom Fords ikoniske design.

Biolage R.A.W

NATURLIG TIL HÅRET: Biolage R.A.W er en naturlig serie med tre typer shampoo, balsam og maske pluss oljespray. Priser varierer.

Som navnet tilsier; helt rått. Bokstavelig talt. Biolages’ nye serie R.A.W står nemlig for real, authentic, wholesome – altså hårpleie med en naturlig opprinnelse med fokus på både miljø og bærekraft. Kort sagt; 70-100 prosent naturlig ingredienser, opptil 99 prosent nedbrytbar, ingen kunstige fargestoffer, 50-100 prosent resirkulert plast, få ingredienser, ingen sulfater, silikoner eller parabener og sporbare råvarer. Serien har produkter for både normalt, tørt og glanløst hår, sensitivt, skadet og behandlet hår og fint og tynt hår i tillegg til flere leirmasker og  replenishing oil-mister for alle hårtyper.

Kiehl’s Calendula & Aleo Soothing Hydration Masque

PÅ MED MASKEN: Kiehl’s nye gelemaske er perfekt etter sommer og sol. Kommer i 100ml og 28ml reisestørrelse – kr 450 og 175.

Nyheten fra Kiehl’s er perfekt etter en lang dag i solen.

Gelemasken tilfører fuktighet på kun fem minutter, og passer alle hudtyper – også sensitiv hud. Bruk opptil tre ganger i uken.

Inneholder kronblader fra morgenfrueblomst som er håndplukket og soltørket, aloe vera, kamille og eteriske oljer fra sitron, og er uten parabener og fargestoffer.

Nuori Vital Unifier

2-I-1: Nuoris nyeste Vital Unifier skal fungere som et bindeledd i den daglige hudpleierutinen. Kr 359.

Vi har tidligere skrevet om det danske hudpleiemerket Nuori som setter ferskhet og renhet i fokus.

Denne sommeren lanserer de en helt ny produktkategori som har fått navnet unifiers. Det skal omfatte produkter som ikke bare har flere egenskaper i ett og samme produkt, men som også fungerer som et slags bindeledd i den daglige hudpleierutinen.

Den nye Vital Unifier kan brukes både som toner ved at den fjerner siste rest av makeup, skitt og smuss etter rens, som essens ved at den tilfører huden fuktighetsgivende ingredienser og forsterker effekten av etterfølgende serum, oljer og fuktighetskremer og som mist ved at den kan brukes over makeup og for å rehydrere huden. Med andre ord en perfekt multi-tasker, som både kan forenkle og booste hudpleierutinen. Super på reise – både i den tørre luften på fly og i air-condition.

Aesop Sun Care Body Duet

DUETT: Sol-duoen fra Aesop er utviklet for å brukes sammen, og selges sammen i fin eske. Veil pris kr 570.

Som navnet tilsier er nyheten fra det australske kultmerket Aesop nettopp en duet, nærmere bestemt en duo for varmere vær. Den består av Protective Body Lotion med SPF50 og Petitgrain Reviving Body Gel.

Sammen skal de sørge for at huden både er beskyttet, får næring og fuktighet både før og etter soling.

Mens Protective Body Lotion er en lett solkrem for kroppen med eteriske oljer av grønnmynte og sitron er Petitgrain Reviving Body Gel en oppfriskende gel med aloe vera og pantenon med kjølende egenskaper av appelsinblad, grapefrukt og sitrus. Selges samlet som 150ml pumpeflasker.

Clinique Chubby Stick

KLASSIKER: Chubby stick er en klassiker fra Clinique. Her som highlighter, kr 250.

Clinique har gjort stor suksess med sine chubby sticks – og det er ikke uten grunn.

Sticken kommer til blant annet hud, lepper og øyne, og vår favoritt denne sommeren er highlighteren med akkurat den riktige perlemorsfargen.

Legg highlighteren på kinnbeina, over neseryggen, på midten av haka, over øyenbrynene og i amorbuen.

Shiseido 7 Lights Powder Illuminator

7 FARGER: Shiseido markerer 100-årsjubileum for klassikeren Rainbow Face Powder som tok Japan med storm. Kr 495.

Riktignok fra Shiseidos vårlook, men 7 Lights Powder Illuminator viser det japanske skjønnhetsmerkets lange historie innen makeup.

Allerede i 1971 lanserte nemlig Shiseido Rainbow Face Powder bestående av syv forskjellige farger. Det var helt nytt i Japan som tidligere kun hadde brukt hvitt ansiktspudder.

100-årsmarkeringen feires altså med lanseringen av kompaktpudder med syv fargetoner, utviklet for å gi huden en naturlig finish.

Kérastase Aura Botanica

I FRONT: Toni Garn fronter Kerastases Aura Botanica – en ny naturlig hårpleieserie i luksussegmentet. Priser varierer.

Den naturlige trenden gjør seg gjeldende også innen hårpleie – og også innen luksussegmentet.

Aura Botanica fra Kérastase, med supermodell Toni Garn i spissen, tar utgangspunkt i det de kaller ekte naturlighet – det vil si formler sammensatt av 98 prosent naturlige ingredienser – alle fra et ansvarlig innkjøpsprogram og alle 97 prosent biologisk nedbrytbare.

Serien inneholder ingen silikoner eller sulfater, og skal ha dokumenterte effektive ingredienser som gir to dager med næring, tre dager med antikruskontroll og fire ganger mer glans.

Består av hårbadet Bain Micellaire med blant annet samoansk kokosnøttolje og marokkansk arganolje, Soin Fondamental som skal virke fuktighetsgivende og gi dyptvirkende pleie, Concentré Essentiel som er en aromatisk nærende oljeblanding og Essence d’Eclat som er en fuktighetsgivende oljespray med blomstevann fra damaskrose.