Den siste tiden har Rihanna virkelig fått vist at det ikke bare er musikken hun mestrer, og blir gang på gang kåret best kledd av selveste Vogue. Nå lanserer hun sin egen makeup-linje, og superstjernen har endelig røpet lanseringsdatoen. 

LES OGSÅ: Se Rihanna twerke i it-jentenes favorittmerke

Tidligere i år viste Rihanna samarbeidskolleksjonen sin med Puma under selveste Paris Fashion Week. Fenty Puma by Rihanna har fått gjeste den ærverdige moteuken to ganger, og i fjor var Rihannas visning moteukens store snakkis. Hypen ble heller ikke noe mindre da Huffington Post på redaksjonell plass stilte spørsmålet; Ville du egentlig brukt noe som helst fra Rihannas nye Puma-kolleksjon? 

Det stoppet derimot ikke Rihanna fra å fortsette å sette kreativiteten i sving, under nesten samme navn som Puma-kolleksjonen. I høst lanserer hun nemlig sin egen makeup-linje, og endelig kunne hun annonsere datoen for slippet av Fenty Beauty.

Dermed føyer Rihanna seg i rekken kjendiser som lanserer egne skjønnhetslinjer – noe det ikke har vært få av den siste tiden. Aller mest hype har kanskje blitt rettet til Kardashian-familien – der Kylie Jenner lenge har skapt hysteri rundt sine lip kits, mens Kim nylig slapp sin første makeup-linje KKW Beauty. Begge hjemmesidene til Kardashians makeup-kolleksjoner bærer preg av ordene SOLD OUT, og vi spår lignende tilstander når Fenty Beauty slippes i Sephora og Harvey Nichols 8. september.

LES OGSÅ: Hyllet Rihanna med hemmelig utstilling