Trenden med designersamarbeid står fortsatt sterkt. Det er ikke noe nytt for Bik Bok, som nå slipper slipper designersamarbeid med supermodell Elsa Hosk.

LES OGSÅ: Days Like This om veien videre

Det skal være Elsas personlige stil og hennes venners stil i New York som er bakgrunn for inspirasjonen bak kolleksjonen.

– Jeg hadde vennene mine i tankene da jeg designet denne kolleksjonen. De har alle en inspirerende og unik stil, så jeg prøvde å lage plagg som alle ville elske, sier hun i en pressemelding. 

Hosk er født og oppvokst i Sverige, men flyttet til New York for å satse på modellkarrieren. Samarbeidet med Bik Bok er ikke helt nytt, hun var nemlig kampanjemodell for kjedebutikken allerede i 2005. Kolleksjonen tar utgangspunkt i både hennes skandinaviske bakgrunn og den amerikanske livsstilen.

– Jeg elsker design og jeg elsker rimelig mote. Jeg ville at denne kolleksjonen skulle føles eksklusiv blandet med vintage-innslag for å skape en personlig vri. Jeg har ikke sett at dette finnes tilgjengelig for jenter til disse prisene, så det var en veldig spennende utfordring for meg, sier Elsa. 

Kolleksjonen, som slippes i butikk og online 28.september, skal inneholde båe basics med en vri og spesielle trendplagg som blant annet en langermet jumpsuit og et kordfløyelssett med matchende jakke og bukser samt cropped flerfarget strikket genser og patchworkjeans.