Selv om Oslo Runway riktignok ikke begynner for fullt før neste uke, tyvstartet det norske svaret på fashion week allerede onsdag med visning av det som er Høyers nye, norske merker Maud og Fram.

LES OGSÅ: Designerpraten: Maud og Fram om Oslo Runway-debuten

Motepresse, stylister, influencere og kjendiser var samlet da Maud og Fram viste sine AW17- og SS18-kolleksjoner samt førstnevntes egen Atelier-kolleksjon med håndsydde kjoler onsdag kveld.

– Dette showet markerer en milepæl for oss og alle som har vært involverte. Jeg håper alle som var her i kveld har fått et minne for livet og vil være med på reisen videre. Det har vært utrolig givende å endelig se kolleksjonene komme til liv. Vi har hatt visjonen om å fortelle noe nytt og engasjerende, det vi gjorde i kveld. Jeg føler meg privligert som får jobbe med så mange flinke folk, sier Fram-designer Thomas Frodahl i etterkant av visningen.

– Når man jobber så intenst mot en mål kjennes det helt uvirkelig, men samtidig fantastisk å kjenne den elektriske stemningen i Jakobskirken. Jeg håper det vekket en emosjonell plass i hjertet hos alle de som var der. Det har vært en reise av de sjelden, krevende, tøff og ekstremt utfordrende, men på en og smame tid den aller beste reisen i livet mitt, sier Maud-designer Sophie Vanay.