Det er igjen klart for en ny runde med det norske svaret på fashion week, Oslo Runway. Se hele programmet her. 

LES OGSÅ: Oslo Runway med mote til folket

Til tross for at det lenge spøkte for Oslo Runways fremtid valgte arrangørene å satse på en ny runde av den nye. norske moteuka – og det med det mest omfattende programmet til nå – (nesten) tre fulle dager med visninger både on og off schedule, i tillegg til en rekke presentasjoner, ree-sees og eventer samt Bik Bok Runway Awards.

Mens åpningsfesten fant sted på Nasjonalmuseet mandag – et samarbeid som forøvrig også omfatter live streaming av OSLRW-visningene on schedule samt Bik Bok Runway Award etter mote til folket-prinsippet, holdes avslutningsfesten eller closing party torsdag.

I mellom er tre fulle dager med visninger. Verdt å merke seg i programmet er også Holzweiler og Designers Remix – som første utenlandske innslag i OSLRW-historien med hvert sitt presseevent. Designers Remix åpner også for publikum senere. Tableu Talks holdes torsdag med en paneldebatt om motebransjen.

– Oslo Runway-programmet er større enn noen gang tidligere, og vi gleder oss stort til at bredden av norsk mote skal vises frem i flotte settinger og lokaler, sier Ditte Kristensen, kreativ leder i OSLRW.

Du kan se hele OSLRW-programmet her: