Høsten er her, og det er på tide å rydde i garderoben – kanskje også for å gjøre plass til noen nye godbiter. Det trenger du nemlig dersom du vinner HELE høstkolleksjonen til Bianco. 

Ja, du leste riktig. Bianco trekker én heldig vinner som vinner hele høstkolleksjonen. Det inkluderer sko til både ham og henne, og består av tilsammen 80 (!) par sko til en verdi av opptil 100 000 (!!) kroner. 

Høstkolleksjonen er faktisk allerede i butikk, og består av både pumps, støvletter, ankelboots, plattform-sneakers, hikers, chunky flatforms og sesongens store trend, mid-high heels – med andre ord alt du trenger. 

Den nordiske arven, som er Biancos signatur fremfor noen annen, viser seg både i materialvalg og farger med smidig lær, mykt semsket skinn, såler av gummi og tretrukne hæler og med en fargepalett som strekker seg fra klassiske høsttoner som sort, brunt, grått, gult, grønt og burgunder til metalliske detaljer og annen dekor.

Vi har plukket ut våre favoritter fra kolleksjonen. Se bildene nederst i saken, og les mer om hvordan du kan delta i konkurransen her:

Slik deltar du i konkurransen:

For hver 500 kroner du bruker på Bianco får du én billett som fungerer som et lodd i konkurransen. Bruker du 500 kroner får du én billett, bruker du 1000 får du to billetter, bruker du 1500 får du tre billetter og så videre. På winthewholecollection.com kan du registere din billett og melde deg på Biancos nyhetsbrev, som også er et krav for å være med i konkurransen. Jo flere billetter du registerer, jo større sjanse har du for å vinne.

Du kan delta i konkurransen til og med 24. september. Vinneren vil bli kontaktet på mail 26. september, og annonsert på Facebook og Instagram samme dag.

Les mer om hvordan du deltar i konkurransen og alle konkurransevilkårene her.