Etter flere år med visninger i København, har Veronica B. Vallenes returnert til Oslo – nærmere bestemt Oslo Runway. Hennes tredje sesong i hjemlandet gikk av stabelen under moteukens andre dag og vi tok en prat med designeren etter visningen. 

LES OGSÅ: Designerpraten: Veronica B. Vallenes: – Vi må spre kjærlighet istedenfor frykt

Presse, influencere og motepersonligheter samlet seg i toppetasjen til Grand Hotel da det klart for visning av Veronica B. Vallenes’ SS18-kolleksjon. Og det var ikke bare front row it-jentene var plassert – hun hadde nemlig hanket inn navn som Lea Meyer, Helene Hammer og Kristine Ullebø til å vise sin kommende sommerkolleksjon.

– Det er utrolig viktig at modellene har noe som fascinerer folk og at de representer et mangfold. Det viktigste er at det jeg lager treffer forskjellige folk, enten om det er ulike aldre, former, etnisiteter – det jeg lager skal være inkluderende, sier Veronica B. Vallenes til VIXEN.

Showet fant sted på Grand Hotels takterrasse, med utsikt over Oslo.

– Vi hadde veldig lyst på noe nytt, og da synes jeg takterrassen var både veldig flott og ærverdig. Det er en fantastisk utsikt herfra som gir et fint bakteppe til showet.

Hva med kolleksjonen?

– Den har to hovedelementer – effortlessly cool og laidback elegance. Det handler jo om jentene som skal gå med dette, så alle klærne er laget så de føles behagelig på kroppen og de passer forskjellige aldre og størrelser. Det er utrolig viktig å få til denne kombinasjonen av å ha en ekstra tvist i plaggene, men at de også er anvendelig og behagelig – og at det føles naturlig å ha på seg. Det er noe som går igjen i designet mitt.

Foto Indigital Images/Oslo Runway