Nordmenn ligger på europatoppen over land som bruker mest penger på oppussing. Til sammen pusser vi opp for over 70 milliarder kroner i løpet av ett år. Samtidig reiser vi mer og mer, og henter med oss inspirasjon fra blant annet hoteller og andre kulturer og land som blir førende for hvordan vi vil ha det hjemme. I vår nye spalte trendbarometer ser vi nærmere på noen av årets største interiørtrender og -nyheter. Denne gangen tech.

Oslove

I BLÅTT: Den trådløse høyttaleren Oslo fra Vifa fås online og hos utvalgte forhandlere. Veil. pris kr 4799.

Den trådløse høyttaleren Oslo fra Vifa er allerede en favoritt.

Nå kommer den også i en ny mørk blå fargenyanse, Mountain Blue – en utvidelse av fargepaletten som allerede består av Pine Green, Sand Yellow, Ocean Blue, Ice Blue, Anthracite Grey og Pebble Grey.

God lykvalitet, og ikke minst design – midt i hjertet av Nordic Living-ånden.

Must-have

DAB-RADIO: Ruarks DAB-radioer er noen av de fineste på markedet. Fra venstre kr 2995, 5995 og 29995.

Bokstavelig talt. For når FM-nettet slukker over hele landet i løpet av 2017 gjelder det å ha en DAB-radio. Noen av de aller fineste er signert britiske Ruark, og kommer i en rekke ulike varianter.

Multirom

I ALLE ROM: Høyttalerne Baggen og Stammen fra Urbanears til hhv. kr 4500 og 3500.

God lyd er viktig, men det er også viktig at det ser bra ut.

Det gjør det med Urbanears nye trådløse høyttalere Connected Speakers som nå flytter inn i stua.

Det gjør det enklere å koble til og spille av musikk i alle rom.

Høyttalerne Baggen og Stammen er først ut, og mens førstnevnte passer best til større rom, uteområder og leiligheter med åpne planløsninger, er sistnevnte perfekt for mindre til mellomstore områder slik som stua, soverommet eller små leiligheter.

Styres via Wi-Fi med streaming gjennom AirPlay, Chromecast built-in eller Spotify Connect koblet til via Bluetooth eller AUX. To eller flere høyttalere kan også kombineres til et multirom-system som gir mulighet for å styre musikken i hele huset.

Tilgjengelig i seks fargekombinasjoner; Dirty Pink, Vinyl Black, Plant Green, Concrete Grey, Goldfish Orange og Indigo Blue.

Multirom pt.2

MULTIROM: Marshall Woburn er en av tre modeller i den nye trådløse multirom-løsningen som lanseres i høst.

Ikoniske Marshall har over 50 års erfaring med lydkvalitet og lytteopplevelse.

Kanskje ikke så rart da at vi ser frem til deres splitter nye trådløse multiroom-system som kombinerer både god lyd, moderne teknologi og klassisk design. 

Spill ulike sanger trådløst i hvert rom eller samkjør. Systemet består av tre høyttalere i ulik størrelse tilpasset ulike rom; Acton, Stanmore og Woburn.

Koble til trådløst med innbygd Chromecast, Spotify Connect eller Airplay. Du kan også koble opp platespilleren via RCA-inngang, benytte deg av 3,5 mm-inngangen eller bruke en Bluetooth-tilkobling.

I salg fra 21.september (men kan forhåndsbestilles).