Fashion weeks er allerede godt i gang, og nå er turen kommet til New York der blant annet Rihanna og Puma viste sin SS18-kolleksjon.

For ett år siden var Fenty Puma by Rihanna-visningen Paris Fashion Weeks store snakkis, og hypen ble ikke akkurat noe mindre da Huffington Post på redaksjonell plass stilte spørsmålet; Ville du egentlig brukt noe som helst fra Rihannas nye Puma-kolleksjon? 

Forrige gang viste de igjen under den franske moteuka, mellom bokhyllene på æreverdige Bibliothèque Nationale de France, det franske nasjonalbiblioteket. Denne gangen var det altså NYC som gjaldt, nærmere best i Park Armory mellom rosa sanddyner og motorcross-sykler – fortsatt med et mål om å fusjonere sport og luksus. 

– Denne kolleksjonen er en miks mellom to verdener: motorcross og surf. Det var en utfordring, men endte opp med å bli den perfekte kombinasjonen, sier Rihanna i en pressemelding. 

Tro til det som er blitt Fenty Puma by Rihannas signatur står fortsatt både kjønnsnøytrale silhuetter og overdimensjonerte former kombinert med mer sexy, kropssnære body-con looks sterkt. I tillegg er favoritter fra tidligere kolleksjoner oppdatert med mer sesongsmessig egnede materialer og farger, inkludert blant annet Crew Neck Long Sleeve Tees, Short Sleeve Tees og Oversized Hoodies.

For første gang omfatter kolleksjonen også badetøy med både mono-kinis og bikinis til både streetwear og pool parties, som kombinert med hoodies, sweatshirts og shorts er som et nikk til surf- og vannsportskulturen. Kolleksjonen hyller også Pumas tilknytning til motorsport med en from forever faster to forever fashion-filosofi der klassisk performance racing gear er omgjort til runway-ready looks med materialer som skinn, nylon og mesh samt sporty detaljer.

Visningen ble holdt bare dager før Rihannas Clara Lionel Foundation Creeper dropper i butikk 14.september, for ikke å nevne hennes AW17 Fenty University-inspirerte kolleksjon som kommer 28.september. 

Og siden vi er opptatt av å hylle teamet; Visningen var et samarbeid mellom Rihanna, hennes Fenty og Puma-teams og kreative byrå Prodject. Styling var signert Alastair McKim. Makeup fra Rihannas nye skjønnhetslinje Fenty Beauty (såklart), med merkets James Kaliardos i samarbeid med makeupartistene Hector Espinal og Priscilla Ono. Hår av Yusef Williams fra Factory Downtown. Casting av DM Casting, og motorcross-kjørere fra FreestyleMX.com Tour.

Se backstage-bilder fra visningen her: