Tidligere i år ble det kjent at supermodell og it-girl Elsa Hosk lanserer sin egen kolleksjon for Bik Bok. Nyheten kom imidlertid et halvt år for tidlig. Hosk røpet nemlig designersamarbeid på Instagram til sine 3,4 millioner følgere.

LES OGSÅ: Nå kan du endelig shoppe Weekday på nett

Torsdag er kolleksjonen i butikk. Men føler du at allerede har sett den overalt? Det stemmer. Den er nemlig allerede en snakkis på sosiale medier. 

Kjendisvenner

Kaia Gerber, Candice Swanepoel, Romee Strijd og Josephine Skriver er bare noen av de internasjonale personlighetene som har blitt sett i plagg fra kolleksjonen.

Gerber delte blant annet et bilde i sosiale medier der hun har på seg den flerfargede strikkegenseren fra kolleksjonen. Det samme gjorde Romee Strijd. Begge riktignok på Instagram stories.

Kaia Gerber i Elsa Hosk x Bik Bok

Romee Striijd i Elsa Hosk x Bik Bok

Populære nøkkelplagg

Det er nettopp basics med en vri og spesielle trendplagg som utgjør Elsa Hosk x Bik Bok-kolleksjonen. Den inkluderer blant annet en langermet jumpsuit, sett på den norske artisten Ary, et kordfløyelsessett med matchende jakke og bukser, sett på den finske influenceren Kira Kosonen og patchworkjeans sett på Candice Swanepoel. I tillegg til den cropped flerfargede strikkegenseren er de blant nøkkelplaggene i kolleksjonen.

Elsa Hosk: – Hadde vennene mine i tankene

Det skal være Elsa Hosks egen personlige stil og hennes venners stil i New York som er inspirasjon bak kolleksjonen.

– Jeg hadde vennene mine i tankene da jeg designet denne kolleksjonen. De har alle en inspirerende og unik stil, så jeg prøvde å lage plagg som alle ville elske, sa Elsa Hosk tidligere.

Du kan se hele kolleksjonen og alle prisene her.