For et par uker siden skrev vi om det som er Peak Performace aller første designersamarbeid noensinne. Det er den britiske desingeren Nigel Cabourn som står bak det første designersamarbeidet i merkets 30 år lange historie. Sammen lanserer de en vinterkolleskjon bestående av tekniske millitærinspirete ski- og ytterplagg.

Den norske hip-hop-stjernen Unge Ferrari er å se på kampanjebildene til kolleksjonen som er tilgjengelig i utvalgte butikker fra i dag. Det er ikke første gang han har samarbeidet med merket. Da Peak Performance åpnet sin første butikk i Oslo for ti måneder siden slapp de også det som var en limited edition-samarbeidskolleksjon med artistenKolleksjonen skulle i følge Peak Performance markere starten på et spennende samarbeid med Unge Ferrari i 2017.

– Jeg spesialiserer meg på yttertøy som trekker på britisk historie. Jeg har alltid hatt interesse for militæret – det britiske militæret, marinen og Royal Air Force. Men det var den svenske skipatruljen som var hovedinspirasjonen for kolleksjonen, sier Cabourn om kolleksjonen som består av 20 unisex-plagg med nøkkelplagg som kåper i saueskinn og skibukser.