Paris Fashion Week er over for denne gang, og høydepunktene har vært mange. Se bildene fra da Chanel inviterte til visning av sin SS18-kolleksjon i Grand Palais.

LES OGSÅ: Se de nye it-veskene fra Chanel

I forkant av hvert Chanel-show er det gjerne knyttet det store forventinger til location, og det er sjelden det ikoniske motehuset skuffer – som da de holdt cruise-visningen på Cuba eller gjorde Grand Palais om til en flyplass.

For SS18-kolleksjonen viste Chanel tradisjon tro på Grand Palais i Paris. Denne gangen utstyrt med en 15 meter høy og 85 meter lang vegg av sten og seks fossefall – inspirert av dalen Gorges du Verdon sør i Frankrike.

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at det hele tok ni dager å forberede.

Og det er liten tvil om at Chanel levde opp til de 2500 gjestenes høye forventninger. Med 89 looks viste Chanel, med Karl Lagerfeld i spissen, en sommerkolleksjon preget av akvatiske farger og overdimensjonerte plagg, for ikke å snakke om de gjennomsiktige regnstøvlene og tilbehøret som raskt ble en snakkis – likevel beholdt Lagerfeld merkets DNA gjennom tweed, voluminøse bluser, korte skjørt og sett.

Chanel Grand Palais

LOCATION: Chanel skuffet heller ikke denne gangen, og utstyrte Grand Palais med spektakulært interiør. Foto: Olivier Saillant

Ikke minst hadde Chanel plukket ut det nye stjerneskuddet Kaia Gerber til å åpne showet. Den 16 år gamle modellen, som er datteren til modellikonet Cindy Crawford, har vært ettertraktet på catwalken denne sesongen. For ikke mange ukene siden gjorde hun sin catwalk-debut for Raf Simons i New York, og fikk like etter æren av å åpne Alexander Wang-showet, før hun gikk for blant annet Marc Jacobs og Coach. Deretter bar det altså videre til Paris for å åpne det spektakulære Chanel-showet.

Film of the #CHANELSpringSummer 2018 show. See the full video on chanel.com through link in bio #PFW

Et innlegg delt av CHANEL (@chanelofficial)

Kaia Gerber Chanel Grand Palais

ÅPNET SHOWET: Modellstjerneskuddet Kaia Gerber hadde æren av å åpne Chanels storslåtte visning. Foto: Olivier Saillant