Det har vært stille fra Tone en stund. Nå blir pop-yndlingen ambassadør for Vero Moda og deres nye image.

LES OGSÅ: Babba Canales: – Jeg er da ingen modell, hvorfor spør de meg?

Det er i perioden oktober til april at Tone Damli skal fronte den danske motekjeden. Dermed vil hun også representere deres nye image som har fått navnet The Spirit Of The Vero Moda Girl med fokus på et skandvinavisk uttrykk mellom det selvsikre, avslappede og minimalistiske.

– Jeg vokste opp med Vero Moda som en av få butikker i Sogndal. Min interesse for klær startet derfor nettopp her, sier Tone i en pressemelding. 

Tre kolleksjoner er satt sammen for å skape det som skal være den komplette vintergarderoben med nøkkelplagg som velourkjolen, androgyne dressjakker og bukser i silkestoff og bluser med print i tillegg til både strikk og jakker.

– Da forespørselen om et samarbeid med Vero Moda dukket opp ble jeg med det samme veldig nysgjerrig. Jeg synes Vero Moda har gjort mye spennende i det siste. Da jeg fikk se kolleksjonen jeg skulle fronte, var jeg overbevist – dette var noe jeg kunne stå inne for, forteller Tone, som selv har plukket ut sine favoritter fra kolleksjonen – en blanding av hverdagsantrekk og mer fasjonable nøkkelplagg.

– Mine favoritter fra årets kolleksjoner er blant annet en lekker, sort kjole med knyting i livet, en blå tykk strikkegenser, en deilig kremfarget overdel og et stort skjerf med tunge frynser. 

Alle foto: Truls Qvale.