Erdem x H&M er samarbeidet alle snakker om, selv om kolleksjonen ikke er i butikk før 2.november. Som vanlig handler det mye om pre-campaigning.

LES OGSÅ: Eksklusivt: Vi fikk stille Erdem-designeren fem spørsmål med fokus på herrekolleksjonen

Kanskje ikke så rart, for til forskjell fra flere av de tidligere gjestedesignernavnene som har laget kolleksjoner for H&M er London-baserte Erdem ikke like kjent for alle, heller ikke her hjemme. Det er imidlertid Skam-Ruby som nå dukker opp på kampanjebildene for samarbeidet. 

Hun er i godt selskap med supermodellene Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hertzel, Fernando Cabral, Neels Visser og Tony Ward og skuespillerne Tom Rhys Harries, Hero Fiennes Tiffin og Harriet Walter. Det er den anerkjente fotografen Michal Pudelka som står bak kampanjebildene som skal være inspirert av ideen om et familieportrett.

Bildene er tatt samtidig som innspillingen av Baz Luhrmanns kortfilm fra samme kampanje, som fortsatt ikke er sluppet.

– Vi likte ideen om å modernisere det klassiske familieportrettet. Erdem x H&M-kolleksjonen inspirerte meg, og arbeidsprosessen var autentisk og kreativt ladet, sier Pudelka i en pressemelding. 

Om Dagnall sier kommuniksasjonssjef i H&M Norge, Joanna Morell følgende til VIXEN;

– Vi er veldig stolte over at Ruby Dagnall er en av de talentene som er med å fange essensen av Erdem x H&M-samarbeidet. Vi ser frem til å om kort tid dele kampanjefilmen laget av den visjonære og verdenskjente regissøren Baz Luhrmann. I denne unike filmen kommer våre kunder til å få ta del i det magiske Erdem x H&M-universet, samt se mer av Rubys skuespillertalent. 

Erdem x H&M-kolleksjonen slippes i butikk 2.november. Du kan se hele kolleksjonen her.

Se behind the scenes og kampanjebildene under.

Alle foto gjengitt med tillatelse fra H&M.