DETTE ER KATEGORIENE: Dette er kategoriene i VIXEN Influencer Awards.
 

Dette er kategoriene i VIXEN Influencer Awards 2017

Alt om kategoriene her.
Som vanlig er det du som nominerer. Basert på nominasjonene vil en jury finne frem til semfinalistene før leserne, lytterne og følgerne igjen stemmer frem finalistene. Til sist er det juryen som kårer vinnerne som presenteres under prisutdelingen på nyåret. Unntaket er kategorien Folkets favoritt som er stemt frem av publikum.
Du kan nominere så mange du ønsker, også deg selv, men gjør deg gjerne kjent med de ulike kategoriene først.

Dette er kategoriene i VIXEN Influencer Awards 2017:

Årets influencer: mote

Årets influencer innen mote er først ute med det siste, og er signert influenceren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender.

Årets influencer: beauty

Årets influencer innen beauty har hovedfokus på skjønnhet med full oversikt over det siste på makeupfronten i tillegg til å dele både tips, triks og inspirasjon. Kreativitet vil veie tungt i denne kategorien.

Årets influencer: trening og helse

Årets influencer innen trening og helse inspirerer og engasjerer innen helse, trening og fritid, og gir gjennom sporty tips og friske ideer overskudd i hverdagen som et godt og sunt forbilde.

Årets influencer: interiør

Årets influencer innen interiør har et hjerte for interiør og et øye for detaljer. Influenceren har full oversikt over trender og tendenser på interiørfronten, og bobler over av inspirasjon, kreativitet og originalitet som skaper engasjement.

Årets influencer: livsstil

Årets influencer innen livsstil tar hverdagen på kornet og er tett på livet på både godt og vondt, gjerne med en personlig og uformell tone. Denne influenceren deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk, og snakker like mye med som til sitt publikum.

Årets influencer: mat

Årets influencer innen mat formelig koker over med kreative, informative og inspirerende histories, tips og triks som skaper matglede. Dette er en influencer med hovedfokus på mat.

Årets gullpenn

Årets Gullpenn går til influenceren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk – enten det er muntlig eller skriftlig.

Årets business

Årets business går til influenceren som har tatt det hele et steg videre, og som i forlengelse av kanalen hun eller han influerer i har blitt sin egen merkevare. Her vil både ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt.

Årets sterke mening 

Årets sterke mening går til influenceren som har utpekt seg med én eller flere ytringer som bidratt til å skape økt bevissthet, engasjerte mange til å mene noe og/eller som har ført til en konkret endring politisk eller samfunnsmessig.

Årets stjerneskudd

Årets stjerneskudd er det nye influencer-stjerneskuddet, og går til influenceren som med nyskapende innhold, originalitet og kvalitet har kommet inn som et friskt pust eller først ha blitt oppdaget for alvor under det seneste året.

Årets influencer

Årets influencer har i løpet av det siste året utmerket seg med unikt innhold, sterk personlighet og det lille ekstra som både underholder, inspirerer, engasjerer, og kanskje også provoserer – hver eneste dag.

Folkets favoritt

Folkets favoritt er influenceren som er elsket av sitt publikum. Her er det din stemmer som gjelder, og det er du som avgjør hvem som går av med seieren som Folkets favoritt. Husk at det ikke er antall lesere, lyttere eller følgere som gjelder, men antall stemmer.