VIXEN Influencer Awards 2017 er i gang, og nomineringen er åpnet. 

LES OGSÅ: Se alle bildene fra VIXEN Blog Awards 2016 her

Noe er nytt, nemlig at VIXEN Blog Awards har skiftet navn til VIXEN Influencer Awards. Men mye er også det samme, blant annet at du igjen kan nominere dine favoritt influencers i 12 ulike kategorier.

Du kan nominere så mange du ønsker, også deg selv, men gjør deg gjerne kjent med de ulike kategoriene først. Du kan lese mer om de ulike kategoriene her.

Alle som influerer via sosiale medier eller andre kanaler kan nomineres enten det er blogg, podkast, Instagram, YouTube m.m. Med andre ord fortsetter kanaluavhengigheten vi innførte i fjor. Merk at influencere ikke vil bli vurdert på flyktige plattformer som Instagram Stories og Snapchat, hvor innholdet forsvinner etter 24 timer. Disse er umulig å overvåke og vurdere fra et 2017-perspektiv.

Du kan nominere til og med torsdag 16.november.

Basert på nomimasjonene fra leserne vil en fagjury finne frem til semfinalistene før leserne igjen stemmer frem finalistene. Til sist er det juryen som kårer vinnerne som presenteres under prisutdelingen på nyåret. Unntaket er kategorien Folkets favoritt som er leserbestemt hele veien.

Juryen vil vurdere hver enkelt influencer etter en rekke kriterier som inkluderer blant annet brukeropplevelse; førsteinntrykk, design, tekst, bilder og annet i forhold til kvalitet og opphavsrett, innhold; kvalitet, kvantitet, merking av annonser/kommersielle samarbeid og SEO samt engasjement.

Nominer dine favorittbloggere til VIXEN Influencer Awards 2017 her:

Nomineringen er nå stengt.