Pre-campaigningen til Erdem x H&M fortsetter. Nå slippes den mye omtalte kampanjefilmen regissert av stjerneregissør Baz Luhrmann.

LES OGSÅ: Se bildene fra Erdem x H&M-visningen i L.A. 

Laget som en kortfilm, men behandlet som en helaftens spillefilm har kampanjefilmen fått navnet The Secret Life of Flowers.

Filmen er spilt inn på et herskapelig landsted med en besetning bestående av skuespillere og modeller, blant dem Skam-Ruby Dagnell. 

– Jeg ville at filmen skulle være som en spillefilm. Det er en veldig moderne kjærlighetshistorie fra et landsted som er fylt med hemmeligheter. det blir som en metafor for vår tid – livet der ute er hardt, men inne i huset fotsetter alt som virkelig betyr noe å vokse i en evig vår, sier Luhrmann i en pressemelding. 

Bakteppet for filmen er altså en mystisk herregård på landet der herskapshuset er som en lukket verden alltid fylt med blomster – et nikk til blomsterprintet som både står sterkt i samarbeidskolleksjonen spesielt og hos Erdem generelt.

Da en gruppe unge venner kommer for å bo i huset begynner det som er en intens kjærlighetshistorie der Ruby Dagnall, Tom Rhys Harries og Hero Fiennes Tiffin er blant hovedrolleinnhaverne.

De er i godt selskap med skuespiller Harriet Walter og supermodellene Saskia de Braue, Imaan Hammam, Grace Hartzel, Fernando Cabral, Neels Visser og Tony Ward.

Baz Luhrmann har tidligere regissert filmer som Moulin Rouge, Romeo + Juliet, The Great gatsby, Strictly Ballroom og TV-serien The Get Down.

Se kampanjefilmen her: