I samarbeid med Maybelline lanserer supermodell og it-girl Gigi Hadid sin første makeup-kolleksjon. Det er også kosmetikkgigantens første limited edition-kolleksjon.

Gigi Hadid har lenge vært Maybellines talsperson. Nå tar de samarbeidet et skritt videre med det som er supermodellens første egne makeup-kolleksjon.

– Jeg har fått mulighet til å utvikle noe jeg ikke kunne finne før, og samtidig sikre at det er et fullt sett til en overkommelig pris, sier Gigi i en pressemelding. 

Inspirasjonen skal hun ha funnet i familie og barndomsvenner, i tillegg til steder som betyr noe helt spesielt for henne.

Hun skal ha jobbet tett med kosmetikkgiganten for å ha en finger med i spillet på alt fra å håndplukke signatur-looks til å skape de rette nyansene og produktformuleringene til å samarbeide om emballasjen slik at også denne uttrykker hennes personlighet.

Kolleksjonen består av to ulike looks som begge altså skal være designet av supermodellen selv; East Coast Glam og West Coast Glow. De to lookene skal representere Gigis favoritt makeup looks fra hennes base i New York til hjembyen Los Angeles.

East Coast Glam-kolleksjonen symboliserer Gigis urbane og glamorøse storbyliv i NYC. Kolleksjonen består av hennes egen signatur-look, nemlig glødende hud, nude lepper og cat eye med primer, highlighter, øyenskyggepaletter, øyenskyggekost, kohl, eyeliner, mascara, leppestifter og liplinere.

– Både sexy og chic på samme tid, mener Gigi selv om kolleksjonen. 

West Coast Glow-kolleksjonen er varm og glamorøs, inspirert av solrike California med gylden glød og røde lepper i fokus.

– Jeg har oppkalt leppestiftene etter personer jeg elsker, forteller hun.

I tillegg lanseres Jetsetter-paletten som kombinerer de to looksene i et sett som skal være laget for å ta med på reise.

– Jeg ville ha alt i et kit slik at man kan se fin ut når man lander, sier hun.