Nå kan du shoppe det svenske motemerket på nett også i Norge. Svea åpner nemlig sin første norske nettbutikk denne høsten. 

LES OGSÅ: FW17 hos kjedebutikkene: Scandi cool hos Bik Bok

– Vi ønsker å tilby våre kunder hele Svea, og vi ønsker at de skal oppleve hele følelsen av merkevaren. Vi syntes at kunden skal få muligheten til å både se og handle hele kolleksjonen, sier merkets style director John-John Wallamanson i en pressemelding.

– Derfor velger vi å gå fra våre egne fysiske butikker, til å satse mer digitalt. Vi ser at vi har kunder som er interessert i hele Europa, og vi ønsker gradvis å åpne opp i flere land, slik at flere har mulighetne til å delta i Sveas verden. Norge er et land vi ønsker å fokusere mer på, både fordi merkevaren er godt etablert, og fordi vi synes det er viktig å tilby det norske markedet hele merkevaren.